Dakkapellen

Dakkapellen

Heeft u behoefte aan meer ruimte in uw woning, dan kunt u overwegen om een dakkapel te laten plaatsen! Met een dakkapel maakt u van uw zolder een ideale ruimte voor bijvoorbeeld een kantoorruimte, extra slaapkamer of speelkamer. Het biedt vele voordelen door de extra ruimte en lichtinval die het aan uw huis toevoegt. Daarnaast verhoogt het de waarde van uw woning. Door onze vele mogelijkheden en ruime ervaring bieden wij u gegarandeerd de perfecte dakkapel voor uw woning.

Professionele Montage van:
Dakkapellen

Kunststof dakkapellen

Een kunststof dakkapel heeft een hoge isolatiewaarde, is duurzaam en onderhoudsarm. Zo is een kunststof dakkapel bestand tegen alle weersomstandigheden en verkleurt die niet.

Houten dakkapellen

Een houten dakkapel heeft een authentieke uitstraling die bij elke woning past. Door deze te laten plaatsen creëert u een uniek aanzicht van uw woning.

Speciale dakkapellen

Wij kunnen ook andere soorten dakkapellen voor u realiseren. Denk hierbij aan een hoekdakkapel of een extra grote dakkapel. Wij gaan graag met u in gesprek over uw speciale wensen.

Bij ons bent u verzekerd van een goede plaatsing van uw dakkapel en van een uitstekende service. Wij nemen alle zorgen uit handen en zullen alles van A tot Z voor u regelen. Onze ervaren monteurs zullen uw dakkapel vakkundig monteren en afwerken met de beste materialen.