Serres

Serres

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een verbouwing of verhuizing achterwege te laten, wanneer hun woonkamer te klein is. In plaats daarvan kiezen ze voor een serre. Een serre kunt u namelijk gebruiken als een verlengstuk van uw woonkamer. Een serre is een terrasoverkapping met glazen schuifdeuren, waardoor u het gevoel heeft dat u het hele jaar buiten kunt zitten. Dit heeft als voordeel dat u ook in de winter heerlijk kunt genieten van de zon en vooral van het licht, wat van invloed kan zijn op uw gemoedstoestand.

De serres zijn leverbaar in diverse materialen, zoals kunststof, aluminium en hout. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Kiest u ervoor om de kleur van uw serre aan te willen passen, wanneer u dat wilt dan kiest u uiteraard voor een houten serre. Dit vergt uiteraard wel meer onderhoud, omdat deze eens in de drie jaar a vijf jaar geschilderd dient te worden. Bij beide opties zal het onderhoud afhankelijk zijn van weersomstandigheden en/of de ligging van de tuin.

Professionele montage van:
Serres

De voordelen van serres

Vergroot woonoppervlak
Een van de voornaamste voordelen van een serre is dat het uw woonoppervlak (aanzienlijk) vergroot. Hoe groot of klein u uw serre ook wilt, die extra paar vierkante meter maken het verschil. Echt waar!

Optimaal genieten van daglicht
Met een serre van glas kunt u optimaal genieten van het zonlicht, ook wanneer het kwik nog niet zo hoog stijgt. Niet alleen bespaart u hiermee op elektriciteitskosten, maar het bevordert ook uw gemoedstoestand. U zult zich prettiger en vrolijker voelen! Daglicht is kostbaar, dus haal er het maximale uit.

Goede isolatie (mét uitzicht!)
Wanneer het buiten koud is, is het in uw serre heerlijk aangenaam. De goede isolatie zorgt ervoor dat u minder hoeft te stoken. En overdag wordt uw serre heerlijk verwarmd door het zonlicht! Ongekend genieten dus.

Maatwerk is de standaard
Geen enkele serre is hetzelfde! Met een (kunststof) serre heeft u veel keuze in materiaal, stijl en grootte. Rood, blauw, groen of geel: alles is mogelijk.