Serres

Serres

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een verbouwing of verhuizing achterwege te laten. In plaats daarvan kiezen ze voor een serre. Met een serre geniet u namelijk van het buitenleven en dat het hele jaar door! Gebruik het als verlengstuk van uw woonkamer of maak er een aparte ruimte van, het kan allemaal.

Met een serre kunt u qua uiterlijk en mogelijkheden alle kanten op. Zo zijn er houten, aluminium en kunststof serres met elk een eigen uitstraling. Houdt u van kunst en natuurlijk, ga dan voor een houten serre. Past een moderne serre beter bij uw woning, tuin en interieur? Dan is een aluminium serre echt wat voor u. Een kunststof serre past bij iedere woning en stijl, omdat het verkrijgbaar is in veel kleuren. Met maatwerk stelt u uw perfecte serre samen, zodat u jarenlang kunt genieten van een woonkamer middenin de natuur.

Professionele montage van:
Serres

De voordelen van serres

Vergroot woonoppervlak:
Een van de voornaamste voordelen van een serre is dat het uw woonoppervlak (aanzienlijk) vergroot. Hoe groot of klein u uw serre ook wilt, die extra paar vierkante meter maken het verschil. Echt waar!

Optimaal genieten van daglicht:
Met een serre van glas kunt u optimaal genieten van het zonlicht, ook wanneer het kwik nog niet zo hoog stijgt. Niet alleen bespaart u hiermee op elektriciteitskosten, maar het bevordert ook uw gemoedstoestand. U zult zich prettiger en vrolijker voelen! Daglicht is kostbaar, dus haal er het maximale uit.

Goede isolatie (mét uitzicht!):
Wanneer het buiten koud is, is het in uw serre heerlijk aangenaam. De goede isolatie zorgt ervoor dat u minder hoeft te stoken. En overdag wordt uw serre heerlijk verwarmd door het zonlicht! Ongekend genieten dus.

Maatwerk is de standaard:
Geen enkele serre is hetzelfde! Met een (kunststof) serre heeft u veel keuze in materiaal, stijl en grootte. Rood, blauw, groen of geel: alles is mogelijk.