Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen aanschaffen?
Met zonnepanelen kiest u niet alleen voor een duurzame oplossing, u bespaart ook op uw energiekosten. Steeds meer woningen hebben zonnepanelen. En dat aantal neemt snel toe. Een investering in zonnepanelen kunt u er snel uit hebben. Daarna heeft u gratis stroom van eigen dak.

Rendement
De prijs van zonnepanelen is de afgelopen jaren gedaald. Hierdoor zijn zonnepanelen geschikt geworden voor elk huishouden. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer uw energieverbruik en de ligging van het dak bepalen uw besparing. Gemiddeld worden zonnepanelen binnen 5 jaar terugverdiend. Wilt u precies weten hoeveel rendement u kunt krijgen? Wij kunnen op basis van de factoren en omstandigheden aangeven wat uw mogelijke rendement wordt.

Professionele montage van:
Zonnepanelen

Installatie & Subsidie

Installatie
Voor professionele installatie en montage van zonnepanelen bent u bij Green Montage aan het juiste adres. Gegarandeerd snelle en vakkundige service. Bij het installeren van zonnepanelen moet bepaald worden waar de panelen precies komen te liggen en hoeveel zonnepanelen passen in de beschikbare ruimte.

Subsidie
In sommige gemeentes zijn er nog subsidie mogelijkheden Wij kunnen u informeren over alle regionale subsidie mogelijkheden en u daarbij uitgebreid adviseren.

Energiebespaarlening
Wij kunnen u adviseren en helpen bij het aanvragen van een energiebespaarlening.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een offerte aan!