Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen aanschaffen?
Met zonnepanelen kiest u niet alleen voor een duurzame oplossing, u bespaart ook op uw energiekosten. Steeds meer Nederlandse woningen hebben zonnepanelen. En dat aantal neemt snel toe. Een investering in zonnepanelen kunt u er snel uit hebben. Daarna heeft u gratis stroom van eigen dak. Green Montage is een ervaren zonnepanelen installateur.

Rendement
De prijs van zonnepanelen is de afgelopen jaren gedaald. Hierdoor zijn zonnepanelen geschikt geworden voor elk soort huishouden. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer uw energieverbruik en de ligging van het dak bepalen uw besparing. Gemiddeld worden zonnepanelen binnen 7,5 jaar terugverdiend. Wilt u precies weten welk rendement u kunt krijgen?  Wij kunnen op basis van de factoren een uitspraak hier over doen.

Professionele Montage van:
Zonnepanelen

Installatie & Subsidie

Installatie
Voor professionele installatie en montage van zonnepanelen bent u bij Green Montage aan het juiste adres. Gegarandeerd snelle en vakkundige service. Bij het installeren van zonnepanelen moet bepaald worden waar de panelen precies komen te liggen en hoeveel zonnepanelen passen in de beschikbare ruimte. De prijs hangt vooral af van de grootte van de installatie. In principe is elk aantal panelen mogelijk. Green Montage verzorgt professionele installatie voor uw zonnepanelen.

Subsidie
Er zijn geen landelijke subsidieregelingen, maar in sommige gemeentes zijn er wel degelijk subsidiemogelijkheden. Wij, van Green Montage, kunnen u op de hoogte brengen van alle regionale subsidiemogelijkheden en kunnen u uitgebreid adviseren.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een offerte aan!